ENTREGA DE PREMIS DE LA III EDICIÓ DEL CONCURSO “ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

IRENE ORTEGA, DEL CEIP ESTEL (Esparreguera), E IRENE GONZÁLEZ DEL CEIP LA IMMACULADA, (Sant Vicenç dels Horts), GUANYADORES AUTONÒMIQUES DE LA III EDICIÓ DEL CONCURS

“ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

En la tercera edició del concurs, promogut per Stop Accidents i Fundació MAPFRE, han participat 2.510 alumnes/as de tot Catalunya

 Les guanyadores han rebut una bicicleta i un casc

 Fundació MAPFRE i STOP Accidents han lliurat aquest divendres 11 de juny de 2021 al CEIP Estel, d’Esparreguera, el premi de la categoria 3r i 4t d’Educació Primària i el passat dijous 3 de juny de 2021 a CEIP La Immaculada, de Sant Vicenç dels Horts, el premi de la categoria 5è i 6è del concurs “Ara anem caminant a l’escola” de la Comunitat Autònoma. Un certamen organitzat amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola.

Les guanyadores, Irene Ortega Carrero i Irene González Rodríguez, cursen 4t i 5è curs d’Educació Primària respectivament, al CEIP Estel i el CEIP La Immaculada, i han estat reconegudes pels seus dibuixos amb els quals han pretès sensibilitzar el seu entorn de la importància de la mobilitat segura i sostenible.

En el concurs, posat en marxa el passat any, han participat 2.510 alumnes/as a la nostra comunitat.

Els dotze alumnes guardonats en les dues categories en cadascuna de les sis comunitats participants passen a la fase final i opten al premi nacional, que es lliurarà durant aquest mes de juny.

La classe de l’alumne/a guanyador/a nacional en la categoria de 3r i 4t obtindrà 1.000 euros i el/la guanyador/a de 5è i 6è 1.500 euros per fer un viatge i el seu centre escolar, a més, material educatiu i/o esportiu valorat en 500 euros.

Per a més informació pots contactar amb Stop Accidents Catalunya: Ilidio Villasante info@stopaccidentes.cat  Fundació Mapfre: Núria de l’Olmo i Alejandra Fernández, de la Direcció de Comunicació de MAPFRE. Telèfon: 915812216 i 915818464. Correu electrònic: ndelolm@fundacionmapfre.org i Alejandra@fundacionmapfre.org

 

DIA MUNDIAL DE LA BICICLETA 3 DE JUNY

L’ONU va declarar el dia 3 de juny com el Dia Mundial de la Bicicleta.🚲
 
La bicicleta és la forma de desplaçar-se més saludable i sostenible tant a la ciutat com a la carretera.
 
Respecta les normes de convivència #1,50mts; #Posa’telcasc, La teva vida sobre dues rodes: VIU-LA, PROTEGEIX-LA I GAUDEIX-LA. 
 
 

Durant aquest dia, diverses persones voluntàries de Stop Accidents Catalunya, es van repartir per diversos punts Bicing de la ciutat, per recordar la importància de posar-se el casc. Van regalar uns adhesius reflectants per posar al casc i van recordar la importància de complir les normes per evitar sinistres de trànsit.

 

 
 
 

#LOVE 30

Stop Accidents s’adhereix a # Love30, per aconseguir ciutats per a la vida i per a la convivència dels seus habitants amb carrers més segurs, saludables, sostenibles i inclusives.
 
https://youtu.be/IwWPlkLkGZk

2ª Exposició virtual de fotografia: VIANANT, NO TRAVESSIS LA TEVA VIDA

Us convidem a visitar l’exposició virtual de fotografia, obtinguda amb les fotografies seleccionades del IX Concurs Nacional de Fotografia de Stop Accidentes.

La podeu visitar accedint a aquest enllaç: 

CLIC AQUI

Esperem que aquest reportatge fotogràfic que permet reflexionar sobre les causes i conseqüències dels sinistres de trànsit, per prevenir riscos i promoure una nova cultura de la seguretat viària com contribució a la reducció dels índexs de sinistralitat.

II CONCURS DE RELATS “ASFALrelaTOS”

 

STOP Accidents convoca el II Concurs de relats “ASFALrelaTOS” amb l’objectiu de generar un espai jove de creació artística sobre els valors que han d’estar presents en la mobilitat perquè sigui segura, sostenible, saludable i inclusiva; i fent especial èmfasi en l’Objectiu Zero Víctimes.

Dirigit a l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria i de Formació Professional Bàsica.

Així mateix, permetrà multiplicar el missatge de la mobilitat segura i donar veu a l’alumnat per brindar consells de convivència responsable a la resta de la població.

Continua la lectura de II CONCURS DE RELATS “ASFALrelaTOS”

Exposició virtual de dibuixos i redaccions

🎨 🚦Us volem compartir els missatges fets per l’alumnat de primària seleccionats al calendari escolar de Stop Accidents del 2020.

Aquest calendari forma part del projecte “Família…ara us educo jo” on organitzem tallers d’educació viària en escoles.

📢 Coneixeu algun centre educatiu que estigui interessat? Poseu-vos en contacte 👉 projectes@stopaccidentes.cat.

#ZeroVictimesALesCarreteres #AccionsQueSalvenVides

Tallers d’educació viària

Des de Stop Accidents estem molt satisfets d’haver col·laborat amb l’Institut Campclar de Tarragona.

Durant els dies 13, 20 i 27 de gener, impartim diversos tallers d’educació viària als alumnes Formació Professional d’Activitats comercials, Sistemes microinformàtics i xarxes i Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Agraïm a Pilar, Lilo i Arnau, les persones voluntàries que han fet possible aquesta tasca, a partir de les seves experiències. Han ajudat a conscienciar l’alumnat cap a la violència viària que hi ha a la carretera, amb la intenció d’evitar que visquin situacions que posin en perill la pròpia vida i la dels altres.

Estem molt agraïts i agraïdes pel treball realitzat i per l’acollida rebuda i esperem seguir col·laborant conjuntament en un futur.

Us compartim la notícia publicada al web de el centre educatiu: 

http://web.inscampclar.cat/2021/01/31/stop-accidentes-taller-deducacio-viaria/

 

 

GUANYADORES DEL IX Concurs Nacional de Fotografia: VIANANT, NO TRAVESSIS LA TEVA VIDA

ENHORABONA A les GUANYADORES.

1r Premi: El cinturó no és una opció. Autora: Angela Molinera Muñoz. Granada

2n Premi: Vianants des de que naixem. Autora: Marta Castaño Jimenéz. Madrid

3r Premi: Creuar sense mòbil. Autora: Celia Monge Esteban Guadalajara

Publicarem aviat els seleccionats per a l’exposició.

Gràcies per participar. 

Els participants han destacat comportaments de risc dels usuaris en els entorns urbans i interurbans, a través d’un reportatge fotogràfic que permet reflexionar sobre les causes i conseqüències dels sinistres de trànsit, per prevenir riscos i promoure una nova cultura de la seguretat viària com contribució a la reducció dels índexs de sinistralitat.

  • Impulsar, a través de la fotografia com a forma d’expressió social, la problemàtica viària.
  • Obtenir fotografies inèdites que reflecteixin les situacions de risc de vianants i / o conductors.
  • Generar un espai de reflexió a través de les imatges que permet l’intercanvi i la difusió entre un gran nombre de persones, ja que s’organitzarà una exposició itinerant.
  • Promoure una recerca de solucions.