Avís Legal

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa:

Raó social : STOP ACCIDENTS

NIF: G62484480

Adreça: C / Núñez de Arce nº 11 – Escala B – 1r 3a 28012 – MADRID – MADRID

Telèfon: 914.165.562

E-mail: stopaccidentes@stopaccidentes.org

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

És una Associació SENSE ÀNIM DE LUCRE d’àmbit nacional amb CIF G62484480 i inscrita en el Registre d’Associacions del Ministeri de l’Interior amb data de 22 de Novembre de 2000 i Nº Nacional 167.202 de la Secció 1a.            

Declarada d’UTILITAT PÚBLICA al BOE nº40 de dijous 15 de febrer del 2007.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

STOP ACCIDENTS és una ONG que ha estat reconeguda d’utilitat pública, la missió és la de promoure un canvi cultural sobre la seguretat viària i els accidents de trànsit.

Volem Conscienciar totes les institucions implicades ia la societat en general per reduir la violència vial i els seus efectes, ajudant a les víctimes i afectats per accidents de trànsit mitjançant la prestació de serveis que satisfacin les necessitats no cobertes i impulsant actuacions per aconseguir una mobilitat sostenible i segura.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.stopaccidentes.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre G62484480 STOP ACCIDENTS amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb STOP ACCIDENTS o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de STOP ACCIDENTS i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de STOP ACCIDENTS.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

STOP ACCIDENTS es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

STOP ACCIDENTS no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de STOP ACCIDENTS. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de STOP ACCIDENTS té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.