Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Acció de sensibilització sobre els accidents de trànsit a l’estació d’Universitat

novembre 13, 2020 @ 08:00 - 17:00

El vestíbul de la cèntrica estació de metro acollirà una exposició que vol conscienciar sobre els efectes de la violència viària tot fomentant una actitud segura i responsable durant els nostres trajectes i desplaçaments.

Amb motiu del Dia Mundial en record de les víctimes dels accidents de trànsit, que enguany se celebra aquest diumenge 15 de novembre, l’associació de familiars i víctimes Stop Accidents, en col·laboració amb TMB, proposa una acció de sensibilització al vestíbul de la cèntrica estació de metro d’Universitat (L1 i L2). L’acció tindrà lloc demà divendres, 13 de novembreentre les 11 i les 19 hores.

L’exposició itinerant consisteix en sis plafons amb fotografies d’infraccions reals que es cometen a Barcelona i que mostren les terribles conseqüències que determinades accions tenen a la carretera. La iniciativa vol sensibilitzar i conscienciar els usuaris per tal d’evitar sinistres de trànsit tot fomentant una actitud segura i responsable durant els nostres trajectes i desplaçaments i alhora retre homenatge a totes les persones afectades. En el marc d’aquesta col·laboració, aquests dies també s’emet a les pantalles de MouTV un vídeo de l’entitat sobre la violència viària.

Per impuls de la Federació Europea de Víctimes de la Carretera (FEVR), l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 2005 el tercer diumenge de novembre de cada any Dia Mundial en record de les víctimes dels accidents de trànsit.

Detalles

Fecha:
novembre 13, 2020
Hora:
08:00 - 17:00