Suport hospitalari

Els nostres voluntaris i voluntàries que han patit un sinistre vial, presten el seu suport voluntari a altres persones que estan hospitalitzades amb seqüeles greus i també als seus familiars.

L’objectiu d’aquest acompanyament és ajudar les persones hospitalitzades a adaptar-se a la seva nova situació durant tot el procés de recuperació. Els voluntaris que acompanyen estan formats i ajuden a partir de les seves experiències. Posen a la disposició aquelles estratègies que li han servit per reconduir la seva vida. Mostrant una predisposició constant per ajudar a la recuperació de la persona hospitalitzada.

Actualment aquest servei es desenvolupa a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Com col·laborar com a voluntari?

Si has patit un sinistre de trànsit o has perdut algun ésser estimat en un accident i tens ganes d’ajudar a altres persones que ho estan vivint en aquest moment. Et convidem al fet que ens expliquis la teva història i a unir-te a aquest projecte trucant al 93 245 40 48 o bé enviant un correu a info@stopaccidentes.cat

Com sol·licitar l’ajuda per a un familiar hospitalitzat?

Si ets un familiar o una víctima afectada, pots contactar directament amb nosaltres per posar-te en contacte amb un acompanyant. Trucant 93 245 40 48 o bé enviant un correu a info@stopaccidentes.cat

Si ets treballador / a sanitari d’un hospital i necessites ajuda per a algun pacient afectat per sinistre de trànsit no dubteu a contactar amb nosaltres.