Assessorament social, psicològic i jurídic

Posem a la teva disposició un servei d’atenció especialitzada a les víctimes de trànsit i als familiars que han perdut un ésser estimat a la carretera. Tot accident de trànsit és un fet imprevisible i traumàtic, on l’acompanyament és fonamental per reconstruir la situació.
Des de l’entitat et podem acompanyar en aquest dolorós procés. 

Tipus d’atenció que oferim a les víctimes:

Atenció social: Un accident de trànsit és una emergència social individual-familiar o col·lectiva. Provoca l’aparició de noves necessitats en diversos àmbits. Ens oferim com un recurs social per als afectats, per associar-se amb aquesta causa i ajudar-nos mútuament.

 Atenció psicològica: Un sinistre de trànsit, suposa una amenaça contra la integritat física i psicològica de les persones, produint un impacte que trenca i desestabilitza l’equilibri personal. Coneixem bé el dolor que provoca aquest tipus de situacions, perquè les hem viscut en primera persona i per això ens posem al teu servei, per ajudar-te a reestructurar la teva vida continuant amb el teu projecte vital. L’equip de psicòlogues està a la teva disposició per ajudar-te, pots trucar al  93 245 40 48 o bé al 647 820 450.  SKYPE: Marilina_stopaccicat o Laura_stopaccicat.

Atenció jurídica: Després de patir un sinistre de trànsit, és fonamental disposar d’informació sobre el procediment jurídic, sobre els seus drets i reclamar-los mitjançant diversos tràmits. Col·laborem amb un despatx d’advocats especialistes en l’atenció a víctimes d’accidents de trànsit. Si necessites orientació jurídica, contacta amb nosaltres i farem arribar la teva demanda als advocats especialistes. T’assessoraran de forma gratuïta donant resposta a les teves necessitats. 

Descarrega la nostra guia d’ajuda i orientació a víctimes de trànsit i familiars