Concurs escolar: Ara anem caminant a l’escola!

Es convoca la 2a edició del Concurs Escolar de dibuixos i redaccions “Ara anem caminant a l’escola!”, Dirigit a alumnes de primària de totes les escoles de Catalunya.

La Fundació Mapfre i Stop accidents, es tornen a unir per promoure aquest concurs, amb l’objectiu de desenvolupar activitats participatives de sensibilització, davant la problemàtica dels accidents de trànsit i les seves conseqüències. Per tal de generar en els alumnes, les actituds necessàries per prevenir accidents i els hàbits de conducta segurs, orientats a aconseguir una mobilitat eficaç i segura.

Els alumnes traslladaran les seves idees en una carta o un dibuix, on transmeten missatges amb valors, relacionats amb el món del trànsit i de la seguretat viària tractat en els tallers.

Els alumnes i centres educatius participants, optaran a diversos premis, en funció de la categoria en la qual es presentin.

Aquesta participació, suposa una distinció especial, com a escola compromesa amb l’educació viària i amb la visió zero accidents i víctimes. Aconseguint una implicació activa dels seus alumnes, en el seu procés d’aprenentatge, que, a més, ajuda a salvar vides.

En els propers dies publicarem les bases del concurs, per a més informació pot contactar a través del 932.454.048 o escrivint a projectes@stopaccidentes.cat

En cas d’estar interessats / des a participar-hi, feu-nos arribar la següent FITXAINSCRIPCIO2019 a projectes@stopaccidentes.cat 

Cartell Català 2