Concurs escolar: Ara anem caminant a l’escola!

Es convoca una nova edició del Concurs Escolar de dibuixos i redaccions “Ara anem caminant a l’escola!”, dirigit a alumnes de primària de totes les escoles de Catalunya.

La Fundació Mapfre i Stop accidents, es tornen a unir per promoure aquest concurs, amb l’objectiu de desenvolupar activitats participatives de sensibilització, davant la problemàtica dels accidents de trànsit i les seves conseqüències. Per tal de generar en els alumnes, les actituds necessàries per prevenir accidents i els hàbits de conducta segurs, orientats a aconseguir una mobilitat eficaç i segura.

Els alumnes traslladaran les seves idees en una carta o un dibuix, on transmeten missatges amb valors, relacionats amb el món del trànsit i de la seguretat viària tractat en els tallers.

Els alumnes i centres educatius participants, optaran a diversos premis, en funció de la categoria en la qual es presentin.

Aquesta participació, suposa una distinció especial, com a escola compromesa amb l’educació viària i amb la visió zero accidents i víctimes. Aconseguint una implicació activa dels seus alumnes, en el seu procés d’aprenentatge, que, a més, ajuda a salvar vides.

Per a més informació poder contactar a través del 932.454.048 o escrivint a projectes@stopaccidentes.cat

En cas d’estar interessats i interessades en participar, feu-nos arribar la següent  FITXA D’INSCRIPCIÓ 2020   a projectes@stopaccidentes.cat 

Bases del concurs: castellano 2020 0. RESUMEN BASES CÓMO PARTICIPAR EN EL CONCURSO DE CARTAS Y DIBUJOS

Us convidem a visitar L’exposició virtual amb els guanyadors/es del concurs ara anem caminant a l’escola 2019 (edició del calendari 2020): http://www.peopleartfactory.com/g/27174