Concurs escolar: Ara anem caminant a l’escola!

Es convoca una nova edició del Concurs Escolar de dibuixos i redaccions “Ara anem caminant a l’escola!”, dirigit a alumnes de primària de totes les escoles de Catalunya.

La Fundació Mapfre i Stop accidents es tornen a unir per promoure aquest concurs amb l’objectiu de desenvolupar activitats participatives de sensibilització, davant la problemàtica dels accidents de trànsit i les seves conseqüències. L’objectiu és generar, en els alumnes, les actituds necessàries per prevenir accidents i els hàbits de conducta segurs i orientats a aconseguir una mobilitat eficaç i segura.

Els alumnes traslladaran les seves idees a una carta o un dibuix, on transmetran missatges amb valors, relacionats amb el món del trànsit i de la seguretat viària tractat en els tallers.

 

Els alumnes i centres educatius participants optaran a diversos premis, en funció de la categoria en la qual es presentin.

Aquesta participació suposa una distinció especial com a escola compromesa amb l’educació viària i amb la visió zero accidents i víctimes. Aconseguint una implicació activa dels seus alumnes en el seu procés d’aprenentatge, ajudant a salvar vides.

Per a més informació poder contactar a través del 932.454.048 o escrivint a projectes@stopaccidentes.cat

En cas d’estar interessats i interessades en participar, feu-nos arribar la següent  FITXA D’INSCRIPCIÓ 2020   a projectes@stopaccidentes.cat 

Bases del concurs: RESUM BASES – COM PARTICIPAR EN EL CONCURS DE CARTES I DIBUIXOS