Concurs escolar de dibuixos i redaccions

Es convoca el 1r concurs escolar de dibuix i redaccions “Ara anem caminant a l’escola!”, adreçat a alumnes de primària de totes les escoles de Catalunya.

La Fundació Mapfre i Stop accidentes, s’uneixen per posar en marxa aquest concurs, amb l’objectiu de desenvolupar activitats participatives de sensibilització, davant la problemàtica dels accidents de trànsit i les seves conseqüències. Amb la finalitat de generar en els alumnes, les actituds necessàries per prevenir accidents i els hàbits de conducta segurs, orientats a assolir una mobilitat eficaç i segura.

Els alumnes traslladen les seves idees en una redacció o un dibuix, on transmeten missatges amb valors, relacionats amb el món del trànsit i de la seguretat viaria tractat.

Els centres participants opten a un suport econòmic en funció dels reconeixements obtinguts pels seus treballs, amb l’objectiu de valorar també la tasca pedagògica realitzada des del centre. Aquesta participació, suposa una distinció especial, com a escola compromesa amb l’educació viaria i amb la visió zero accidents i víctimes. Aconseguint una implicació activa dels seus alumnes, en el seu procés d’aprenentatge, que a més a més, ajuda a salvar vides.

Per a més informació, podeu consultar les bases: 

BASES Concurs_Cartes i dibuixos_ Ara anem caminant a l’escola CAT

I fer-nos arribar el formulari d’inscripció:

1. FICHA DE INSCRIPCIóN CENTRO-CONCURSO MAPFRE CAT