Contactar

¿Dónde estamos?

Dirección: Consell de Cent 474 bis, entresòl B – 08013 Barcelona
Teléfono:  puedes llamar al 93 245 40 48, te escucharemos.

 Horario: De lunes a viernes de 9.00 h a 14.00 h y de 15.00 h a 17.00h.

correo electrónico: info@stopaccidentes.cat

o bien contactar rellenando este formulario: 

  Nom i Cognoms (*)

  e-mail (*)

  Telèfon de contacte (*)

  Assumpte

  Missatge

  L'informem que les dades que ens remeti a través d'aquest formulari electrònic quedaran incorporades en els sistemes d'informació de STOP ACCIDENTS. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició. Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb el que estableix l'article 6 de la LOPD, Un. Atorga el seu consentiment inequívoc a STOP ACCIDENTS, perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades en l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. No obstant això, en qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i, si és el cas, cancel·lació, a través de l'adreça: C / Núñez de Arce no 11 - Escala B - 1r 3a 28012 - MADRID - MADRID o a l'email: stopaccidentes@stopaccidentes.org

  La finalitat i ús previst de les dades en sí mateixes com del seu tractament és prestar-li el servei o infromació sol·licitda.

  Necessitem el seu consentiment per a:

  D'acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, us informem que tractarem les vostres dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal derivada de la nostra relació comercial, així com també d'enviar-vos comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis.

  Pot donar el seu consentiment per:

  Estamos a tu disposición, no dudes en contactar con nosotros:  

  Además, puedes seguirnos en las redes sociales y participar con tus comentarios:

  TWITTER: @StopAcciCat 

  FACEBOOK:  @stopaccidentescatalunya