Testimonis en autoescoles

Des de l’associació col·laborem en els cursos de Recuperació de Punts o del permís impartits en diversos centres de reeducació repartits en les diverses comarques catalanes. Introduint el testimoni d’una víctima de trànsit o familiar de víctima, conscienciant sobre les conseqüències dels accidents de trànsit provocats per actituds imprudents. Els voluntaris aporten l’experiència d’haver patit un accident, per tal d’afavorir el canvi d’actituds dels infractors que han comès delictes contra la seguretat viària.

Aquesta activitat és una bona oportunitat per als que malauradament hem patit les conseqüències d’un accident de trànsit. Donant força a la nostra veu i experiència, en comptes d’ignorar fets com els que esdevenen cada dia a les nostres carreteres. 

Si esteu interessats en col·laborar com a testimoni, compartint la vostra experiència, poseu-vos en contacte amb amb Laura Duro trucant al 607 608 813 o enviant un correu electrònic a: pe**************@st************.cat

Si ets una autoescola: Posa’t en contacte amb nosaltres, moltes persones afectades estan disposades a col·laborar oferint el seu testimoni per conscienciar tant a futurs conductors.  

Per més informació visiteu la web.