Tallers de Mobilitat Segura adreçat a escoles

Un dels pilars fonamentals per disminuir el nombre de sinistres viaris i de víctimes és l’educació viària. Per això proposem aquestes xerrades participatives a les escoles i adreçades als alumnes de totes les edats.

EDUCACIÓ INFANTIL: P3, P4 i P5

Visibles i segurs. Aquest taller participatiu té com a finalitat explicar com moure’ns segurs, insistint la importància de fer-nos més visibles quan ens desplacem. En aquest taller desenvoluparem diversos jocs que ajuden a aprendre a circular de manera segura.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è

Avis,papis… ara us educo jo! Xerrada de reflexió a alumnes de primària sobre les actituds de risc que provoquen conseqüències evitables, com les de patir un accident de trànsit. Es fa una presentació en la qual es facilita la interacció i participació amb l’alumnat. Aquesta es combinarà amb una activitat pràctica de reflexió grupal. 

 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA: ESO, Batxillerat i Formacions Professionals.

Aprenent a conduir i a viure. Formacions de sensibilització enfocades a la prevenció d’accidents des de la visió de les víctimes del trànsit. Cadascuna de les sessions s’adapta a cada col·lectiu específic que participi. L’objectiu és la transmissió de valors favorables a la prevenció d’accidents, fomentant un debat actiu sobre la importància del factor humà en la causalitat dels accidents.

EQUIPS EDUCATIUS i AFAS (Associació de Famílies d’alumnes):

Gestió del dol a les escoles. Formacions dinàmiques adreçades als equips educatius dels centres escolars i AFAS, a partir de la nostra experiència, per afrontar possibles situacions traumàtiques viscudes en un sinistre viari.

 

Si formes part de l’equip educatiu d’una escola  i t’interessa participar en alguna de les nostres activitats, posa’t en contacte en nosaltres al 93 245 40 48 o bé escriu a: projectes@stopaccidentes.cat