Tallers de Mobilitat Segura en les escoles

Un dels pilars fonamentals per disminuir el nombre d’accidents de trànsit i de víctimes, és l’educació viària. Per això proposem aquestes xerrades participatives a les escoles, adreçades als alumnes de totes les edats. 

EDUCACIÓ INFANTIL: P3, P4 i P5

Aquest taller té com a finalitat explicar com moure’ns segurs, insistint la importància de fer-nos més visibles quan ens desplacem. En aquest taller de manualitats construirem un reflectant amb un CD reciclat o bé una altra activitat més dinàmica. 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA: 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è 

Xerrada de reflexió a alumnes de primària, sobre les actituds de risc que provoquen conseqüències evitables, com les de patir un accident de trànsit. Es fa una presentació en que facilita la interacció i participació amb l’alumnat. S’alternará amb una activitat pràctica de reflexió grupal. 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA: ESO, Batxillerat i Formacions Professionals. 

Formacions de sensibilització enfocades a la prevenció d’accidents sota la visió de les víctimes del trànsit. Cadascuna de les sessions s’adapta a cada col·lectiu específic que participi. L’objectiu es la transmissió de valors favorables a la prevenció d’accidents, fomentant un debat actiu sobre la importància del factor humà en la causalitat dels accidents.

 

Si ets una escola, i t’interessa el projecte,  no dubtis en posar-te en contacte en nosaltres per coordinar aquesta activitat truca al 93 245 40 48