“Avis, Papis…Ara Us Educo Jo”

Avis papis

Un dels pilars fonamentals per disminuir el nombre d’accidents de trànsit i de víctimes, és l’educació viària. Per això proposem aquestes xerrades participatives a les escoles, adreçades als alumnes de cicle mitjà de primària.

A partir d’imatges reals amb infraccions, es fa una reflexió sobre les actituds de risc dels infants i les seves famílies, que poden desenllaçar en unes conseqüències irreversibles patint un accident de trànsit.

Els alumnes escriuen una carta i fan un dibuix mostrant tots aquells valors adquirits i donant un missatge de prevenció al seu entorn (pares, mares, avis, etc.). A finals d’any, s’elabora un calendari escolar per repartir entre tots els participants, on apareixerà una selecció de les millors cartes i dibuixos. Aquestes cartes i dibuixos es transformen en una potent eina de conscienciació on es plasmen tots aquests missatges, carregats de continguts que renuncien d’aquelles conductes irresponsables i que afavoreixen actituds segures que eviten accidents.

Si ets una escola, i t’interessa el projecte,  no dubtis en posar-te en contacte en nosaltres per coordinar aquesta activitat truca al 93 245 40 48