CAMPANYA PER A LA PROTECCIÓ DELS VIANANTS

MOU-TE SEGUR EL DIA MUNDIAL DEL VIANANT
El passat 17 d’agost del 2023, diverses persones voluntàries de l’associació es van traslladar a tres punts de la ciutat de Barcelona ( Plaça de les Glòries, Plaça Catalunya i La Monumental), per fer una campanya de conscienciació adreçada als vianants.

Aprofitant que el 17 d’agost és la commemoració del Dia Mundial del Vianant. Va ser instaurat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en memòria a la primera víctima mortal atropellada per un vehicle de motor.

La via pública és un espai compartit per diferents tipus de vehicles i maneres de desplaçar-se, però no ens hem d’oblidar d’un dels col·lectius que també
forma part de la mobilitat: els vianants. Només a Catalunya l’any 2022, van morir 157 persones a la carretera. De les quals, un 11% eren vianants, concretament, 18 de les víctimes.
Durant aquesta jornada, transmetem missatges de prudència, difonent la cultura vial del transeünt segur. Repartim uns punts de llibres amb recomanacions que recorden els drets i les obligacions que implica la circulació a peu.Caminar contribueix a la salut física, mental ia la cura del medi ambient. Per això, vam voler recordar la importància de caminar de manera segura.

  Puede ser una imagen de 5 personas, calle y La Sagrada FamiliaPuede ser una imagen de 3 personas, parquímetro y texto