ENTREGA DE PREMIS DE LA III EDICIÓ DEL CONCURSO “ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

IRENE GONZÁLEZ DEL CEIP LA IMMACULADA, (Sant Vicenç dels Horts), GUANYADORA AUTONÒMICA DE LA III EDICIÓ DEL CONCURS “ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

 En la tercera edició de el concurs, promogut per Stop Accidents i Fundació MAPFRE, han participat 2.510 alumnes / as de tot Catalunya.

La guanyadora ha rebut una bicicleta i un casc. 

Fundació MAPFRE i STOP Accidents van lliurar el dijous 3 de juny de 2021 a CEIP La Immaculada, de Sant Vicenç dels Horts, el premi de la categoria 5è i 6è del concurs “Ara anem caminant a l’escola” de la Comunitat Autònoma. Un certamen organitzat amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola.

A l’acte ens va acompanyar  el Sr. Jonathan Jarque, en representació  de la Fundación MAPFRE. La regidora d’educació del municipi de Sant Vicenç dels Horts, la Sra. Patricia Higueras, i l’alcalde Sr. Miguel Comino. 

 La guanyadora, Irene González Rodríguez, cursa el 5è curs d’Educació Primària, al CEIP La Immaculada, i han estat reconegudes pels seus dibuixos amb els que han pretès sensibilitzar el seu entorn de la importància de la mobilitat segura i sostenible.

En el concurs, posat en marxa el passat any, han participat 2.510 alumnes/as a la nostra comunitat.

Els dotze alumnes guardonats en les dues categories en cadascuna de les sis comunitats participants passen a la fase final i opten a el premi nacional, que es lliurarà el proper mes de juny.

 La classe de l’alumne/a guanyador/a nacional en la categoria de 3r i 4t obtindrà 1.000 euros i el/ la guanyador/a de 5è i 6è 1.500 euros per realitzar un viatge i el seu centre escolar, a més, material educatiu i/o esportiu valorat en 500 euros.

Per a més informació pots contactar amb Stop Accidents Catalunya: Ilidio Villasante info@stopaccidentes.cat Fundació Mapfre: Núria de l’Olmo i Alejandra Fernández, de la Direcció de Comunicació de MAPFRE. Telèfon: 915812216 i 915818464. Correu electrònic: ndelolm@fundacionmapfre.org i Alejandra@fundacionmapfre.org