ENTREGA DE PREMIS DE LA IV EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR “ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

PAULINA CASTILLO, DE L’ ESCOLA RAMON LLULL (Diagonal, Barcelona), I IMAN EL KADILY, DE L’ESCUELA ÀNGEL GUIMERÀ, (Sant Andreu de la Barca), GUANYADORES AUTONÒMIQUES DE LA IV EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR “ARA ANEM CAMINANT AL COLE”

En la quarta edició del concurs, promogut per Stop Accidentes i Fundació MAPFRE, han participat 3.181 alumnes/as de tot Catalunya

 Les guanyadores han rebut una bicicleta i un casc

Fundació MAPFRE i STOP Accidentes han lliurat aquest dimarts 31 de maig de 2022 a l’escola Ramon Llull Diagonal, de Barcelona, ​​el premi de la categoria 3r i 4t d’Educació Primària i el mateix dia al matí a l’escola Àngel Guimerà, de Sant Andreu de la Barca, el premi de la categoria 5è i 6è del concurs “Ara anem caminant a l’escola” de la comunitat autònoma. Un certamen organitzat amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola.

Les guanyadores, Paulina Castillo i Iman El Kadily, cursen 4t i 5è curs d’Educació Primària respectivament, a l’escola Ramon Llull i l’escola Àngel Guimerà, i han estat reconegudes pels seus dibuixos amb què han pretès sensibilitzar el seu entorn de la importància de la mobilitat segura i sostenible.

Al concurs, engegat el passat any, han participat 3.181 alumnes a la nostra comunitat.

Els dotze alumnes guardonats en les dues categories a cadascuna de les sis comunitats participants passen a la fase final i opten al premi nacional, que es lliurarà durant aquest mes de juny.

La classe de l’alumne/a guanyador/a nacional en la categoria de 3r i 4rt obtindrà 1.000 euros i el/la guanyador/a de 5è i 6è 1.500 euros per realitzar un viatge i el seu centre escolar, a més, ambdues escoles rebran material educatiu i/o esportiu valorat en 500 euros.

Per a més informació pots contactar con Stop Accidentes Cataluña: Ilidio Villasante info@stopaccidentes.cat 932454048. Fundación Mapfre: Nuria del Olmo y Alejandra Fernández, de la Dirección de Comunicación de MAPFRE. Teléfono: 915812216 y 915818464. Correo electrónico: ndelolm@fundacionmapfre.org y Alejandra@fundacionmapfre.org