ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS ARA ANEM CAMINANT AL COLE A BADALONA

AICHA BELHAJ DEL COL·LEGI MIGUEL HERNÁNDEZ DE BADALONA, GUANYADORA AUTONÒMICA DE LA CATEGORIA 5è i 6è CONCURS “ARA ANEM CAMINANT AL COLE” DE FUNDACIÓ MAPFRE I STOP ACCIDENTS

En aquesta segona edició han participat 1.650 alumnes/as de tot Catalunya.

L’alumna guanyadora ha rebut una bicicleta i un casc

Fundació MAPFRE i STOP Accidents van lliurar el 19 de desembre passat de 2019 en el Col·legi Miguel Hernández (Badalona) el primer premi per Comunitat Autònoma de la categoria 5è i 6è del concurs “Ara anem caminant a l’escola”. Un certamen organitzat amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola.

L’alumna guanyadora, Aicha Belhaj, que cursa 5è curs d’Educació Primària al Col·legi Miguel Hernández a la localitat de Badalona, ​​ha estat reconeguda per la seva carta amb la qual ha expressat com li han estat ajuda els nostres tallers de mobilitat segura i sostenible per ajudar al seu pare a respectar els semàfors quan van caminant a l’escola.

En el concurs, que es va posar en marxa el mes de maig, han participat més de 1.000 alumnes / as a la nostra comunitat.

Els sis alumnes guardonats en aquesta categoria en cadascuna de les sis comunitats participants passen a la fase final i opten al premi nacional, que es lliurarà durant el mes de gener.

La classe de l’alumne/a guanyador/a absolut/a en aquesta categoria obtindrà 1.500 euros per realitzar un viatge i el seu centre escolar, a més, material educatiu i / o esportiu valorat en 500 euros.