ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS “ARA ANEM CAMINANT A EL COLE” A SANT BOI.

FERRAN MÉZÁROS, ALUMNE DEL COL.LEGI SANT JOSEP DE SANT BOI, GUANYADOR AUTONÒMIC DE LA CATEGORIA 3r I 4t CONCURS “ARA ANEM CAMINANT AL COLE” DE FUNDACIÓ MAPFRE I STOP ACCIDENTS.

En aquesta segona edició han participat 1.650 alumnes/as de tot Catalunya.

L’alumne guanyador ha rebut una bicicleta i un casc

Fundació MAPFRE i STOP Accidents van lliurar el 20 de desembre de 2019 en el Col·legi Sant Josep (Sant Boi de Llobregat) el primer premi per Comunitat Autònoma de la categoria 3r i 4t del concurs “Ara anem caminant a l’escola”. Un certamen organitzat amb l’objectiu de conscienciar els més petits sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola.

L’alumne guanyador, Ferran Mészáros, que cursa 3r curs d’Educació Primària al Col·legi Sant Josep a la localitat de Sant Boi de Llobregat, va ser reconegut per la seva carta amb la qual ens ha donat una lliçó sobre les conseqüències que tenen les distraccions per a la mobilitat segura i sostenible.

El concurs es va posar en marxa al maig, i han participat més de 1.000 alumnes / as a la nostra comunitat.

Els sis alumnes guardonats en aquesta categoria en cadascuna de les sis comunitats participants passen a la fase final i opten al premi nacional, que es lliurarà durant el mes de gener de 2020.

La classe de l’alumne/a guanyador/a absolut/a en aquesta categoria obtindrà 1.000 euros per realitzar un viatge i el seu centre escolar, a més, material educatiu i / o esportiu valorat en 500 euros.