GUANYADORA DEL CONCURS NACIONAL CARTES I DIBUIXOS, UNA ALUMNA DEL CEIP IMMACULADA CONCEPCIÓ DE SARAGOSSA.

Maria Sancho Gallego, Guanyadora Nacional del Concurs 2018 “Ara Anem Caminant Al Cole”, De Fundació Mapfre i Stop Accidents. A la vegada, la classe ha obtingut com a premi 3.000 euros per realitzar un viatge i el seu centre escolar, material educatiu o esportiu valorat en 1.000 euros.

Fundació MAPFRE i STOP Accidents han lliurat a l’alumna Maria Sancho Gallego, que cursa 6è d’Educació Primària al CEIP Immaculada Concepció, a Saragossa, el primer premi del concurs “Ara anem caminant a l’escola”, en l’àmbit nacional pel seu dibuix que l’ha titulat “Un mateix llenguatge salva vides!”, amb el qual ha participat en aquest certamen.

Les dues entitats van posar en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu de desenvolupar en els més petits valors de convivència en la mobilitat i conductes viàries segures, a més de sensibilitzar-los sobre la importància d’adoptar comportaments responsables de camí a l’escola. Es fa especial èmfasi en el valor del professor i del centre escolar com a elements fonamentals en la conscienciació i formació dels alumnes per a la prevenció de lesions no intencionades en la infància.

La guanyadora, que ja va obtenir una bicicleta i un casc en resultar vencedora per la seva comunitat autònoma, ha participat a la final nacional del concurs al costat de sis estudiants que també es van classificar com a finalistes i que procedien d’Andalusia, Castella i Lleó, Catalunya, Madrid, Galícia i Comunitat Valenciana.