OBERTES LES INSCRIPCIONS AL III CONCURS “ARA ANEM CAMINANT AL COLE” 2020

STOP Accidents i Fundació MAPFRE, convoquen a nivell nacional la III edició de el Concurs de Cartes i/o Dibuixos “Ara anem caminant a l’escola” amb l’objectiu d’aconseguir comportaments segurs en el camí escolar.

Volem promoure els valors vials d’una mobilitat sostenible, segura i saludable en els desplaçaments diaris de la comunitat escolar que impulsi un model de convivència dins l’espai de mobilitat compartida.

El Concurs es dirigeix ​​als escolars de 3r a 6è primària que hauran d’escriure una carta o fer un dibuix, adreçat als seus pares, mares, a alguna institució, als seus companys/es o bé a qui ells vulguin, permetent multiplicar el missatge de la seguretat viària i oferir consells tant en el seu entorn familiar, en el seu municipi i a la població en general.

Fundació MAPFRE i STOP Accidents lliuraran els següents premis als 12 Guanyadors autonòmics:

  • 1ª categoria (alumnes de 3r i 4t de Primària): una bicicleta i un casc
  • 2ª categoria (alumnes de 5è i 6è curs de Primària): una bicicleta i un casc

Valorats en uns 200 € el conjunt de bicicleta i casc (dos-cents euros el conjunt de bicicleta i casc); els premis seran lliurats als alumnes autors dels treballs guardonats.

A més, aquests alumnes guanyadors / es i els seus centres escolars optessin a guanyar els següents premis:

1a categoria (alumnes de 3r i 4t de Primària):

  • Lliurament al centre escolar al què pertanyi l’alumne guanyador d’un import de 1.000 € (mil euros), retenció sense deduir, perquè la classe d’aquest alumne realitzi un viatge o excursió on el centre escolar triï.
  • Entrega de material esportiu/educatiu per valor de 500 € (cinc-cents euros), retenció sense deduir, pel centre educatiu al què pertanyi l’alumne guanyador.

2ª categoria (alumnes de 5è i 6è curs de Primària):

  • Lliurament a el centre escolar a què pertanyi l’alumne guanyador d’un import de 1.500 € (mil cinc-cents euros, retenció sense deduir, perquè la classe d’aquest alumne realitzi un viatge o excursió on el centre escolar triï.
  • Lliurament de material esportiu / educatiu per valor de 500 € (cinc-cents euros), retenció sense deduir, per al centre educatiu a què pertanyi l’alumne guanyador

Per participar cal que el centre escolar s’inscrigui abans de l’1 de novembre de 2020, enviant un correu electrònic:  projectes@stopaccidentes.cat

L’alumnat prèviament haurà de realitzar el taller educatiu en què es impulsessin valors de convivència en la mobilitat i les conductes viaries segures.

Es durà a terme en sis comunitats autònomes: Andalusia, Aragó, Catalunya, Galícia, Madrid i València.

El termini límit per fer arribar els treballs seleccionats pels centres serà el 30 de novembre de 2020.

INSCRIU-TE I PARTICIPA! DESCARREGA LES BASES 0. RESUM BASES COM PARTICIPAR EN EL CONCURS DE CARTAS I DIBUIXOS 2020