Stop Accidents, estará present a la XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de la UAB

Banner noticia SMSS UAB 2019

El 17 d’octubre, com a dia clau de la XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, se celebrarà el Dia de la Bici. Una jornada on tota la comunitat universitària podrà participar activament en les activitats que tindran lloc a la plaça Cívica entre les 10 i les 14 h.

Sota el lema “Emergència Climàtica: La UAB actua!”, del 14 al 18 d’octubre, la UAB celebra la seva XIV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en el marc del Campus SIS, amb l’objectiu de sensibilitzar a la comunitat campus dels avantatges econòmics, ambientals i socials de l’ús dels mitjans actius (a peu i en bici), del transport públic col·lectiu i la racionalització del vehicle privat de combustió fòssil, en tots els nostres desplaçaments quotidians.

Desde Stop Accidents, participarem oferint diverses activitats relacionades amb la mobilitat sostenible i segura. Entre ellas, impartirem el Curs Acció, risc i prevenció d’accidents de trànsit. 

Us convidem a veure més informació a la pàgina web de la UAB:

  • https://www.uab.cat/web/setmana-mobilitat/curs-accio-risc-i-prevencio-d-accidents-de-transit-1345798226201.html
  • https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/la-uab-celebra-la-xiv-setmana-de-la-mobilitat-sostenible-i-segura-1345667174054.html?noticiaid=1345798070527

Agraïm tota la difusió possible d’aquest esdeveniment. Entre tots podem assolir una Mobilitat Sostenible i Segura per Evitar més accidents