El Nostre Equip

Marilina Ferrer – Directora i psicòloga

Marilina Ferrer

Marilina és el motor darrere d’aquesta  delegació,  supervisant tots els projectes, gestionant subvencions i  delegant tasques a empleats i voluntaris. Forma part de la Comissió de Seguiment el SIAVT.
És psicòloga, especialista en atenció a les víctimes i el dol. Coordina l’àrea de psicologia a nivell nacional i els grups d’ajuda a les víctimes. Està en el nostre despatx de 10:00 a 14:00h.

 

Toñi Garcia – Vocal

tonyigarcia_69249-113x150

Toñi és clau en les reunions amb  entitats  públiques i  empreses privades.  Sempre està pensant en formes noves de buscar col·laboracions i portant a terme les reunions necessàries per aconseguir les metes de l’associació. Participa en els grups d’ajuda a les víctimes.

 

Laura Duro – Psicòloga

foto movil Laura

Laura, atén a tots els dubtes i preguntes concretes sobre l’ONG,  vinguin de víctimes d’accidents de trànsit, representants de mitjans de comunicació, o entitats interessades a col·laborar amb nosaltres. Realitza els projectes de prevenció adreçats als col·legis, i el seu màster en Intervenció Psicosocial l’ajuda a col·laborar en els grups d’ajuda a les víctimes. També gestiona els projectes “Permís per Punts” i “Riure, una nova forma de viure”.
La trobaràs al nostre despatx de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h i de 15:00h a 17:00h.

 

Noelia Bodas – Administrativa

foto noelia

Noelia, atén el telèfon, informa als usuaris i distribueix les trucades. Organitza bases de dades i informació interna. Dóna suport a les xarxes socials i comunicació de l’associació i col·labora en els diversos projectes de sensibilització que es duen a terme. També gestiona els temes de facturació y comptabilitat de la delegació. Compleix les seves funcions amb gran professionalitat, sempre amb un somriure.
El seu horari és dijous de 15:00h a 19:00h.

 

Carlos Amoretti – Col.laborador

carlosamoretti_69289-113x150Carlos ajuda a gestionar dos dels nostres projectes. Inquiet, sempre està pensant en nous projectes, aportant idees brillants per a la captació de fons.

Ve al despatx un dia per setmana.

 

 

Carlos Muñoz – Col·laborador

carlosmunoz_69251-113x150Carles col·labora tant a l’oficina com en diversos dels nostres   projectes. Està sempre disponible per col·laborar amb nosaltres, sigui fent  encàrrecs  o duent a terme tasques per a l’associació. Li agrada el món dels mòbils i sempre té alguna cosa nova per ensenyar-nos.

És el voluntari més veterà.

 

 

Ana Maria Campo – Fundadora i Assessora

anamariacampo_69503-113x150Ana Maria va fundar STOP Accidentes al setembre de l’any 2000, i posa al nostre abast tota l’experiència que va acumular durant els seus onze anys com a presidenta de l’associació. Ens ajuda amb les relacions institucionals i forma part de la Comissió Catalana de Seguretat Viària del Servei Català de Trànsit.

 

 

Manel Roig – Assessor

manelroig_69504-113x150Manel posa al nostre abast l’experiència que va acumular durant el temps que va estar com a tresorer de l’associació a nivell nacional, membre de la Junta Directiva, i delegat de Catalunya

 

 

Alan Dicks – Assessor

AlanL’Alan, desprès de molts anys al càrrec de delegat a Catalunya, ara passa a ser assessor amb tota la seva experiència acumulada a l’associació, on va crear projectes ara vigents i que encara estan en marxa. Va fer una gran feina i ara serà la veu de l’experiència.