El Nostre Equip

L’equip de STOP Accidents està format per voluntaris i professionals contractats i en règim d’autònoms. Els membres de la Junta Directiva així com les delegades territorials i representants provincials són persones voluntàries.
A continuació us presentem l’equip que forma part de la Delegació de Catalunya:

 

Lilo Villasante – Delegat de Catalunya

L’Ilidio (conegut per tots com Lilo) és una persona dedicada i implicada cent per cent a l’associació. Sap molt bé el que implica ser víctima de la violència viària, ja que ho ha viscut en primera persona. Qualsevol suport soque necessiteu, estarà a la vostra disposició per donar-vos l’atenció i l’ajuda que requeriu.

Skype: lilo_stopaccicat

 

Marilina Ferrer – Directora i psicòloga

Marilina Ferrer

Marilina és el motor darrere d’aquesta delegació, supervisant tots els projectes, gestionant subvencions i delegant tasques a empleats i voluntaris. Forma part de diverses Comissions de treball amb administracions públiques i està a la teva disposició per atendre’t en tot allò que necessitis.
Com a psicòloga especialista en atenció a les víctimes i en dol, t’acompanyarà en tot allò que necessitis. A més coordina l’àrea de psicologia en l’àmbit nacional i els grups d’ajuda a les víctimes

                                                Skype: stopaccicat_marilina

 

Laura Duro – Psicòloga

Laura, atén a tots els dubtes i preguntes concretes sobre l’ONG, vinguin de víctimes d’accidents de trànsit, representants de mitjans de comunicació, o entitats interessades a col·laborar amb nosaltres. Realitza els projectes de prevenció adreçats als centres educatius. Especialitzada en intervenció psicosocial,’ també ajuda a col·laborar en els grups d’ajuda a les víctimes. Gestiona diferents projectes com el “Permís per Punts” i “Riure, una nova forma de viure”.  Qualsevol cosa que necessitis estarà a la teva disposició i encantada d’oferir atenció.

                                            Skype: laura_stopaccicat

 

Sara Antón – Psicòloga

Sara s’encarrega d’aportar idees innovadores a l’entitat i coordinar el projecte de les exposicions itinerants i els tallers de mobilitat en les escoles i dóna suport en totes les activitats de l’entitat. Es impolsora del projecte la mobilitat es cosa de tots, on es vincula el col·lectiu d’infants i gent gran.  La trobaràs a la teva disposició per a tot allò que necessitis.

  Skype: sara_stopaccicat

 

Lorena Sanabria – Administrativa

 

Lorena s’encarrega dels temes administratius i comptables de l’entitat. També fa atenció telefònica a totes les persones que truquen a l’associació, ajudant a resoldre les demandes que van arribant.

 

 

Carlos Amoretti – Col·laborador i representant de Sant Adrià del Besós.

 

Carlos ajuda a gestionar alguns dels nostres projectes. Inquiet, sempre està pensant en nous projectes, aportant idees brillants per a la captació de fons i l’execució de les activitats. 

 

 

Ana Maria Campo – Fundadora i Assessora

anamariacampo_69503-113x150Ana Maria va fundar STOP Accidentes al setembre de l’any 2000, i posa al nostre abast tota l’experiència que va acumular durant els seus onze anys com a presidenta de l’associació. Ens ajuda amb les relacions institucionals i forma part de la Comissió Catalana de Seguretat Viària del Servei Català de Trànsit.

 

 

Manel Roig – Assessor

manelroig_69504-113x150Manel posa al nostre abast l’experiència que va acumular durant el temps que va estar com a tresorer de l’associació a nivell nacional, membre de la Junta Directiva, i delegat de Catalunya

 

 

Alan Dicks – Assessor

AlanL’Alan, desprès de molts anys al càrrec de delegat a Catalunya, ara passa a ser assessor amb tota la seva experiència acumulada a l’associació, on va crear projectes ara vigents i que encara estan en marxa. Va fer una gran feina i ara serà la veu de l’experiència.

 

 

Podeu consultar l’equip complet en la nostra web nacional