Vols Col·laborar?

ETS NECESARI! AJUDAN’S A EVITAR ACCIDENTS

STOP Accidentes no podria existir sense el suport d’aquelles persones que col·laboren de forma altruista per aquesta causa. Vols implicar-te? Pots col·laborar amb nosaltres de tres maneres:
  1.  Fes-te voluntari: Si ets víctima, familiar o estàs sensibilitzat amb la causa, truca’ns i t’informarem dels diferents projectes que fem i de com col·laborar-hi.
  2. Fes-te soci: Pots associar-te i ajudar amb una petita quota anual de 40€. Així, estaraàs contribuint a realitzar els nostres projectes i et podràs beneficiar dels serveis que oferim. Pots fer-ho a través següent formulari on-line o bé per telèfon al 93 245 40 48. 
  3. Fes una donació: Pots fer una aportació que es destinarà a l’ajuda a les víctimes de tràfic i a promoure accions de conscienciació. Per fer-la només has de complimentar el formulari on line. A més a més, amb la nova reforma fiscal es fomenten les microdonacions incrementant les desgravacions fiscals a les donacions a entitats sense afany de lucre.

Per donacions fins a 150 €, és desgravarà un 75%
Per donacions superiors a 150 €, és desgravarà un 30%.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de l’Agència Tributària.
 
Si ets una empresa, pots anunciar-te a la pàgina web de forma gratuïta, oferint algun tipus d’ajuda per als nostres socis/ies. Informa’t a l’apartat de Projecte Avantatges o contacta amb nosaltres.